10.2.12

Mammut = Shopaholicerporno

Det måtte jo komme. Jeg klarte ikke la være. Jeg har bladd virituelt i årets Mammutkatalog.

Og joda, jeg måtte lage ønskeliste også. Jeg hadde i det minste fornuft nok til å lagre det som Ønskeliste, ikke som SkalHa-liste.

Ok, noen av bøkene er på MåHa-listen min.

Bestjernede bøker kjøpes til blodpris, alle andre til redusert pris. Tror jeg. Frykter jeg.

Skammelige Mammutkatalogen, som hvert bidige år skuffer meg med (nettopp) skuffende utvalg og enda mer (nettopp) skuffende høye priser. Hvert år brenner jeg meg kraftig: løper avgårde og raider bokhandlerne på Mammutens første salgsdag, før jeg de påfallende neste ukene ser de samme bøkene til lavere og lavere pris.

Jeg kommer selvfølgelig til å gjøre nøyaktig det samme i år, med hamrende hjerte, svettetokter og vill desperasjon i blikket. Jeg er ikke spesielt kjent for å løpe i tide og utide, men på Mammutsalgets første dag er farten min opp i RaskGange-fart.

Jada, jeg kommer til å kjøpe flere. Dere trenger ikke fortelle meg det, jeg vet det godt selv.

6 kommentarer:

Beathe sa...

Godt å høre at det ikke bare er meg...jeg også er skuffet over høye priser og har kun bestilt 3 bøker på mammut, men så ble det 3 bøker på lagersalg hos Tanum.no...men de kostet kun 49,- kr pr stk..fra før har jeg bestilt 3 bøker eller mer fra en nettbutikk...huff.... tror ikke jeg skal regne sammen hvor mye det kommer på tilsammen. Men nå er det nok.... nå skal jeg ikke kjøpe mer før det blir megabillig... tror jeg...

Ingalill. sa...

Jeg har flere av disse liggende, uleste - bla. Blodmeridianen, Stalins Kyr og One Day. Av det jeg har lest er den eneste jeg ville sette MÅ HA på Tiller.

Hvilken bok er det som har hun gammeldagspiken på omslaget?

Forøvrig holder jeg meg unna mammutsalget, det er som du sier, ikke spesielt billig og innbundne bøker gjør meg sliten i håndleddet.

(Blodmeridianen prøvde jeg faktisk å kvitte meg med på et bookcrossingmøte, men Line tvang meg til å ta den med hjem igjen.)

Anja - The Witch of the North sa...

Jeg har bestilt én bok på mammutsalget, men helt enig, det er ikke spesielt billig at det gjør noe. De koster jo det samme som, eller litt mer enn en pocket...

Derimot har jeg handlet litt for mye på salg hos Bokklubben (Tanum hadde heldigvis ikke noe jeg ville ha...), og så snublet jeg innom bookdepository. Så, allerede er jeg LANGT over kvoten min og vel så det...

Ellikken sa...

Gammeldagspiken må være Hannahs koffert. Den er beregnet for min sønn, eventuelt tantebarn, eventuelt eventuelt. Anbefalt av en eller flere bokbloggere, hvis navn jeg ei husker...

Bokklubben? Ah, der er jeg ikke medlem. *superstolt*

Mari sa...

Jeg må bare si at jeg boikotter hele Mammut-salget. Syntes utvalget er så kjedelig...det er det samme alle steder. Jeg hadde kanskje vært interessert om jeg kunne rusle i de forskjellige bokhandlene for å finne variert utvalg. Dessverre er det jo slik nå for tiden at alle har så og si det samme utvalget.

linesbibliotek sa...

Jepp, jeg skal ha opptil flere av illustrasjonene dine i håndfast utgave, og jeg skammer meg ikke over å innrømme det. Jeg har inngått et kompromiss med meg selv og kjøper kun bøker jeg allerede hadde på den konkrete ønskelisten min (ikke den mentale, den er uendelig). Da ble det ikke så hakkende gærnt. Bortsett fra at jeg allerede har gått amok på bokklubbsalg, men der var det til gjengjeld LATTERLIG billig. 50 kr pr innbundet bok i tillegg til tre for to-tilbud, hva gir du meg??

(Svar: Mange, mange bøker)

Ehem, Ingalill, jeg vurderte faktisk å kjøpe Blodmeridianen på mammut som straff for at du må lese den før du smyger den videre, men bestemte meg for å vente til du smyger den videre til MEG! Lest, selvfølgelig, jeg nekter å lese før du har omtalt. Så sånn er det.

Godt salg, alle sammen! Gleder meg til rødmende innlegg dukker opp overalt, og stoler på at du, Ellikken, overgår oss alle!