16.2.11

Jeg har møtt Tiller og Grimsrud...!

I kveld har jeg vært på noe veldig, veldig gøy:
Mitt aller første
BOKBAD!

Biblioteket på Bekkestua hadde invitert Carl Frode Tiller og Beate Grimsrud til presentasjon slæsj bokbad. Med på lasset var snart-10-åringen som definitivt var yngst i forsamlingen. Jeg var sannsynligvis den nest yngste. Samboeren min konkluderte med at jeg trolig kommer til å ha sinnsykt mange venner som pensjonist. Nu vel, med lilla habitt og skjerf var jeg i godt selskap, og det var jo så gøy!

Grimsrud sin En dåre fri har jeg skrevet om i denne anmeldelsen. Tiller sine bøker har jeg vært feig på, siden alle andre har lest disse og skrevet om disse og i det hele tatt ment veldig masse om. I Grimsrud sitt tilfelle var jeg i det minste tidlig ute.

Beate Grimsrud fortalte og fortalte og ble ikke mindre fasinerende etter dette. Savnet opplesing av Carl Frode Tiller, men han scoret godt i spørsmålsrunden. Ble litt svett da de snakket om Tom Rogers ufine behandling av dama, men jeg tror egentlig at guttungen var et helt annet sted.

Ble mer enn uforsvarlig starstrucked da jeg (guttungen) fikk autografer og tok bilder. Fikk ikke sagt noe fornuftig, så:

Tiller: Skriv mer, skriv nå, utgi fort!!! La det bli en fjerde bok også!

Grimsrud: Du verden for en viktig bok du har skrevet. Takk for at du har åpnet øynene både på meg og andre. Så vondt å lese, og samtidig så fantastisk!Sa jeg at det var gøy...? :-D

5 kommentarer:

Anita sa...

Stas! Tror jeg hadde blitt litt starstrucked selv også...

Anonym sa...

Det var morsomt å lese om. Takk for rapport.

Kirsten M sa...

Takk for at du delte: )

annkolaas sa...

Heldiggris!!

Ingalill. sa...

Mestermøtet!
- det var alt jeg fikk fram
før sjalusien tok overhånd!