24.2.11

En Book Shopaholicer bygger rede


"Jasså, har Sophie Kinsella skrevet en ny bok?" spør du kanskje.
"Neida." svarer jeg. "Dette er bare en slags oppfølger av et innlegg der jeg bekjente mine innkjøpssynder."
Ja, også tenkte jeg å bevise for alle at jeg ikke alltid skriver så himla mye. Innimellom bokkjøp har jeg fått lest litt også, men det er ikke det det skal handle om i dette blogginnlegget.

Det det derimot skal handle om er boligkjøp. Jeg trenger bolig. Den samme Jeg kikker i boligannonser opptil flere dager i uken, men fokuset kunne vært bedre. Der andre ser på kvadratmeterpris og oppussingsbehov, ser Jeg på andre menneskers bokhyller. Med dagens minimalistiske beige visningsbilder sier det seg selv at det blir lite action når Jeg skal shoppe bolig. Det ender strengt tatt alltid med at Jeg ikke shopper bolig. Ikke har Jeg råd heller, for Jeg bruker ufornuftig mye penger på bøker.

Jeg er dog en optimistisk sjel som ikke lar seg bukke under av negativitet. Jeg ser lys i tunnelen, har håp i hengende snøre og har ingen problemer bare utfordringer. Denne boligen har enda ikke kommet til salgs på finn.no, men Jeg har allerede skrevet seg opp på interessert-listen. Dette er en Book Shopaholicers våte drøm.


Japan! Sjelden sjanse! Liten, uklassisk ettromshus over 2 plan* MÅ SEES! 50 kvadrat pur leseglede. Noe moderniseringsbehov må påberegnes da huset mangler kjøkken. Usedvanlig gode lagringsmuligheter. Huset selges i sin helhet minus møbler og kvistlakk.
"Japan??" sier du kanskje forskrekket og mistroisk.
"Usj. Detaljer..." avbryter jeg.

5 kommentarer:

Julie sa...

Ooooi. *sukker henført*

Hvem trenger kjøkken når man har så mange bokhyller?

ellikken sa...

Ja, ikke sant? Badet er i alle fall på plass, og godt er det. Badet er forøvrig med flust av muligheter for ytterligere lagerplass. Og soverom? Phøh, hva er hengekøyer oppfunnet for, liksom.

fjord sa...

Hmmm. Kanskje ungene kunne ha sovet i hver si hylle?!

ellikken sa...

Haha@Fjord
-Og her kunne du fått plass til mange, mange, maaaange flere barn ;-D

Anonym sa...

Keep thіs gοing pleasе, great job!


Lοok at mу ωeb sіte :: garden center magazine
My site :: houston garden centers main office