15.8.18

#TUV

Fra: Anonym beboer
Sendt: 14. august 2018
Til: Ellikken
Kopi: Beathe
Emne: SV: Spørreskjema, Samlesing av TUV


Halla.

Men jeg holdt på å klikke ass. Wallah, kunne slått deg ned, jeg sverger. Fuck it, hvem tror du at du er? Jeg mener. Serriøst, din potet! Atte hvorfor du gir meg et sånt skjema jeg må sette kryss på? Jeg er ferdig med skolen, mann. Ferdig, da!


Og hvorfor jeg må sette bare ett kryss? Hvorfor jeg må velge? Kan jeg ikke velge alt? Ja, mann. Jeg er fri, mann! Jeg er ikke bare pakkis eller potet. Jeg er alt. Og jeg er fra Tante Ulrikkes vei. TUV! 

Liksom, ett bein i hver kultur og representerer det og det og alt sånt, la meg bare være meg. Jeg veit ikke ass, men jeg kryssa på alt.Og forresten. Du veit, det med å slå deg ned. Jeg bare kødda med deg. Slapp av. 

Jeg veit ikke hva mer jeg skal si til deg ass, bokblogger. Men jeg skjønner at både du og jeg prøver så godt vi kan. Og det er sikkert bra nok. 

Snakkes.


Og husk:
  • Les gjerne min bokomtale av Tante Ulrikkes vei ved å følge (denne lenken)
  • Har du lest boken så legg gjerne igjen link til innlegget i (presentasjonsinnlegget) på Norske bokbloggere.
  • Ikke gå glipp av Beathes (samlesingsinnlegg), snakk om (den jævla lampa) og ikke minst hennes opprinnelige (bokomtale).
  • Lytt gjerne til bokens (soundtrack) på Spotify eller (denne låta) fra 2018
  • Bidrar du til samlesingen via blogg og/eller instagram? Bruk gjerne hashtagen #bokbloggerpris1 i tillegg til #tanteulrikkesvei og #zeshanshakar
  • ... Og husk: Frist for å avgi stemmer til Bokbloggerprisen ikke er før fredag 24. august innen midnatt. Nok av tid til å lese boken om du ikke allerede har gjort det, eller spre det gode budskap videre :-)

2 kommentarer:

Beathe sa...

Hehe....med fare for å gjenta meg selv, du er jævla kul ass! <3 At du kommer på dette, dritfett ass.Alltid like kjekt å gjøre samlesingen sammen med deg!

annkolaas sa...

Dere altså.. Støtter den, Beathe. Og det samme må sies om deg.