10.2.16

Kjære dagbok | Ellikken 1990


9 kommentarer:

Solgunn sa...

Steinbra bok :) Mine dagbøker inneholder bare oppramsinger om pene gutter og jeg er konstant forelska. Digger gamle dagbøker!

Ellikken sa...

Solgunn: Høhø! Det er uaktuelt å publisere de neste sidene, forråsiresånn! :)))

Lena sa...

Jeg kastet alle dagbøkene mine i peisen! Angrer bittert nå, men har heldigvis tatt vare på absolutt alle brev og kort jeg noen gang har fått - og det er ikke få.

Berit sa...

Håper det gikk bra! Det er jo ikke lite man kan komme ut for ;o)

Elisabeth sa...

Husker denne boka skremte vettet av meg da jeg leste den som 10-11-åring. Jeg var helt overbevist om at jeg kom til å bli narkoman når jeg var 14, basert ene alene på at jeg aldri greide slutte spise sjokolade før pakka var tom.

Heldigvis tok jeg feil :)

Ellikken sa...

Lena: Jeg har ikke kommet meg dit enda, dessverre. Har digre skuffer fulle av (skole)dagbøker og diverse med sensitivt innhold. Jeg er så flau over mye der at jeg sjeldent våger å kikke igjennom galskapen.

Berit: Jeg kan med hånden på hjertet proklamere at jeg verken ble prostituert eller narkoman. Phew!!!

Elisabeth: Vi greide oss fint, mot alle odds! (rent bortsett fra at jeg fremdeles står i fare for å spise meg ihjel på sjokolade)

Elisabeth sa...

Altså, det med sjokoladen står fortsatt ved lag for meg også. Men sjokoladeaddiction er å foretrekke, tross alt.

Tine sa...

Jeg må si som Lena, jeg angrer på at dagbøker og minnebøker for lengst er havnet på dynga. Kjempegøy og se dine minner, fortsett å dele ikke vær beskjeden :)

Lena sa...

Forresten; skoledagbøkene mine har jeg, heldigvis. Mye spenstig der, altså!