22.3.12

Tiden går, bloggen består

... Og i dag fyller Ellikkens Bokhylle fabelaktige 2 år!

Hipp Hipp Hurra!


Det har vært den største fornøyelse å bokblogge sammen med dere, og det har vært utrolig morsomt å se at folk faktisk leser hva jeg knoter ned, fantastisk å vite at noen blir tipset om bøker gjennom bloggen, og jeg har hatt det inderlig godt i mitt lille bokunivers i disse årene.

Som takk vil jeg gjerne gi bort min yndlingsbok (ikke min ihjel-leste utgave, bare så det er sagt) til en av dere som kommenterer dette innlegget. - Ikke en tradisjonell giveaway, ikke reklame for meg selv, ingen tigging til diverse forlag om å få tilsendt gratis bok, rett og slett bare en gave fra meg. Jeg trekker ut en tilfeldig heldig i kommentarfeltet, noen live webcam-trekking blir det dessverre ikke.


Boken er av grunner jeg ikke forstår, ikke utgitt på norsk, så boken en av dere får er på engelsk. Mer akter jeg ikke si, det får bli det lille overraskelsesmoment.


Delvis fordi jeg elsker kommentarer, delvis fordi jeg er genuint snill og elskverdig, og delvis fordi jeg er såpass utspekulert at jeg vil se hvor mange som faktisk orker lese dette godt nok. Høhø.


- Ja, også byr jeg gjerne på deilig bok-kake til alle som vil ha. Takk for at dere ville komme / Takk for at dere leste / Takk for at dere følger med på min lille bokblogg. Det er gresselig stas for meg, for tenk :o)

28 kommentarer:

labben sa...

Hurra for Ellikken! Gratulerer til toåringen, og selvsagt til deg =D

Jeg digger din særegne skrivestil som både kan være hysterisk morsom og nydelig, alt etter hva du skriver om. Du skiller deg klart ut fra mengden, for Ellikken-innlegg er lett gjenkjennelig. Bokshopoholiker-innleggene vil jeg påstå er klassikere i bokbloggverden.

Håper dagen bringer deg mange fine gratulasjoner, og kanskje også kake. En virkelig kake. Selv om de virtuelle kan være fine. Keep up the good work =D

Mari sa...

Gratulerer så mye med bloggbursdag, Ellikken! Den kaken så jammen meg deilig ut så jeg tror jeg tar meg et stykke. Hvordan skal så dagen ellers tilbringes?

Forøvrig har jeg et forslag til feiringen, du kan feire med å skru av ordgodkjenningen på bloggen. I den nye capta'n til blogger er det vanskelig å se bokstavene som står. Ja, det er min lille bloggkjepphest ;)

Eva Sæterbø sa...

Gratulerer Eli. Håper alt står bra til :)

Ingalill. sa...

Gratulerer.
, og er selvfølgelig enig med de andre her: Morsom, nydelig og inspirerende.
(og du kan godt skru av ordrebekreftelsen -))

Jeg er imponert over hvor lenge mange av mine favoritterbloggere har hold ut. Jeg sier alltid jatakk til kake.

Ingalill. sa...

Ahh, du hadde jo allerede skrudd den av, det var kjapt levert!

Solgunn sa...

Gratulerer med 2 års dagen for bloggen! Liker bloggen din :-)

Siw sa...

Jeg har alltid syntes du har en god og morsom måte å skrive på! Uansett hva du skriver blir det bra :-) Syns det er på tide du tar fatt på å skrive en egen bok. (i tillegg til den du allerede har vært med på å gi ut.)

Jeg må innrømme jeg ikke er en aktiv leser av bloggen, men det hender jeg titter innom. Søker opp titler for å se om du har kommentar på de. Og notert meg noen bøker jeg må lese på bakgrunn av dine anmeldelser.

Jeg er heller ingen aktiv leser av bøker for tiden. Nå går det bare i skolebøker. Men når jeg setter igang leses det noen bøker på rappen, så gleder meg til sommerferien. Av denne grunnen vil jeg bare legge til at jeg kommenterer ikke for å bli med i trekningen av boken, leser for lite og har mange bøker jeg må igjennom. Men likte ideen din med å lodde ut, og i tillegg få en oversikt over hvem som leser :-)

Groskro sa...

Gratulerer med blogg-bursdag :-)Jeg kommer til å følge med de neste årene også :-)

Mari sa...

Her snakker vi om blogger som lytter til sitt publikum, HURRA :D

Marianne sa...

Grattis med 2-åringen! Det er nå den kommer i trass-alderen, vet du ;-) Jeg er ikke flink til å kommentere, men leser desto mer!
Etter jeg ble bokblogger selv og fant alle de flotte bloggerne på bokbloggene.no har ikke dagene vært de samme. Fantastisk mange bra boktips og festlige bokomtaler har gjort det siste året med til en lesefest.
Keep up the good work! :-)
Bok-kake ja, hehe ;)

Gråbekka`s Blogger sa...

Gratulerer med 2 års bloggbursdag!:)

Takk for bokkaka, den var jo kjempestilig:)

Håper du fortsetter å blogge i mange år til, for jeg er blitt veldig glad i bloggen din, og elsker måten du skriver på:)

Hurra hurra!Klæm!:)

Mai Lene sa...

Hurra!! Har nettopp blitt følger for nokre veker sidan, men eg elsker bloggen din allereie!! Gratulerer så mykje og stilig bokkake. Såg ut som ei kake eg kunne likt =)

Klem, Mai Lene

Siljeblomst sa...

Hipp hipp hurra, hurra, hurra!n Gratulerer så mye både til deg og den inspirerende bloggen din! Bursdagsklem :-)

ALise sa...

jeg kommer ikke lenger enn til ren og skjær forbløffelse over at det har gått to år -ALLEREDE!? Du har sjekket og dobbeltsjekket datoene og ikke minst årstalla?

Ugh!

Jo, jeg er imponert. Ikke bare over tekstene dine men at du har holdt det gående så lenge. Keep on the good work!

koz å klemz

Elida sa...

Hurra for Ellikken! Kaka var kjempegod, og det er innlegga dine også. Blir spennande å få vite kva som er di yndlingsbok:-)

Haruhi sa...

Også pavlova da! Mm, best there is. Litt sånn som bloggen din.

Kjenner jeg er litt nysgjerrig på hvilken bok du skal gi bort, er det den du skulle ta med når du ble bortført av aliens?

Askeladden sa...

Gratulere med blogg bursdag:-).Du har en særegen skrivestil og bak hver setning og ord ligger det lidenskap bok.Boklidenskapen din smitter noe voldsomt!!.

Når jeg leste dette innlegget kom jeg på en engelsk favorittbok du skrev om en gang i tida på bloggen.

Askeladden sa...

Gratulere med blogg bursdag:-).Du har en særegen skrivestil og bak hver setning og ord ligger det lidenskap bok.Boklidenskapen din smitter noe voldsomt!!.

Når jeg leste dette innlegget kom jeg på en engelsk favorittbok du skrev om en gang i tida på bloggen.

linesbibliotek sa...

Hurra for deg!! Grattis med vel overstått:-D

Måtte du aldri finne på å gi deg med de fabelaktige, morsomme, rørende og alltid veldig gode innleggene dine. Jeg er blodfan av Ellikkens bokhylle. Det vet du allerede, men en god ting kan aldri sies for ofte.

Håper du hadde en super feiring!

Beathe sa...

Gratulerer så mye med overstått:-)) Tar meg gjerne et bok kakestykke jeg. Jeg digger også måten du skriver på og jeg ble nysgjerrig på hvilken bok du hadde vært med å gi ut...??

Ha en super helg:-))

Synne sa...

Jo, jeg syns at du virkelig fortjener gratulerer for de to årene! Hold fram som du stevner:)

annkolaas sa...

Hipp hurra og en flaske med rom! Jeg følger selvsagt med de neste (100?) årene:)

Julie sa...

Hurra for deg, og gratulerer så mye. :)

Anita sa...

Grattis, grattis. Fine bloggen!

Anita Steigre sa...

Gratulerer med vel overstått 2 år! Godt gjort og flott blogg! Og morsomt at du stadig refereres til og har blitt så populær. Jeg koser meg med å følge deg og bloggen.

Spent på hva som er favorittboka di, men som bibliotekar kan jeg fint låne den vuttu, så gi den bort til noen andre ;-) (sålenge du skriver hvilke det er og det gjør du nok)

Anonym sa...

Gratulerer med overstått toårsdag. Tar meg gjerne et stykke av kaken din :-)

Jeg er også enig med overstående kommentarer; Du skriver morsomt, nydelig og inspirerende!

Du kan regne med å se meg tittende innom her i fremtiden også :-)

Brit Marie sa...

Gratulerer med dagen som var! Så moro å lese bloggen! Sluker bøker sjøl, og akkurat nå som jeg studerer, blir det mest pensum.... og så belønner jeg meg med skjønnlitteratur etterpå. Jeg er avhengig, skjønner du... ;-) Etter din anbefaling, har jeg påskjønnet meg med 'Blomstenes hemmelige språk'. Fortsett med å blogge, jeg følger med!!!

Brit Marie sa...

Gratulerer med dagen som var! Så moro å lese bloggen! Sluker bøker sjøl, og akkurat nå som jeg studerer, blir det mest pensum.... og så belønner jeg meg med skjønnlitteratur etterpå. Jeg er avhengig, skjønner du... ;-) Etter din anbefaling, har jeg påskjønnet meg med 'Blomstenes hemmelige språk'. Fortsett med å blogge, jeg følger med!!!