22.3.16

Hvem leser?

I dag har jeg mer eller mindre bokblogger i seks samfulle år. I den senere tid litt mindre, rett og slett fordi tid og lyst til å lese har vært litt laber. - Blant annet slektsforskning har tatt over mye av tiden, og noen resultater av dette vil krydre bloggen i fremtiden. Det får stå sin prøve.

I fjor lovte jeg gave til en av dere. Jeg har fremdeles ikke somlet meg til å realisere planene. Det er ekstremt ræva. Det er så ræva at jeg mangler skamvett når jeg nå drister meg til å spørre om dere vil svare på mitt spørsmål.

Hvem er dere, dere lesere av Ellikkens bokhylle?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er ei dame på 42 år, gift og firebarnsmamma.Jeg leser mye og er innom dere bokbloggere jevnlig/daglig.Setter stor pris på det dere skriver, jeg har funnet masse inspirasjon til både nye og "gamle" bøker hos både deg og bloggkollegaene dine. Liker meg godt inne hos deg - ønsker deg og dine en flott påske, hilsen Vigdis

Anonym sa...

En 29 årig lesehest.Samboer med to katter. Leser hver gang jeg har mulighet, elsker det. Innom bokblogger hver uke, drømmer meg bort i nye bøker jeg ønsker meg. :)

aariho sa...

Jeg er en eldre dame, pensjonist med tusen ting å holde på. Dagene flyr! Leser bøker hver morgen, et par timer på senga. Går turer, lager spennende retter en gang i blant. (Lutlei av å lage hverdagsmat!)Maler litt, og elsker å gå på kino, noe som begrenser seg da jeg bor langt unna nærmeste kino. Har mange barnebarn, som jeg besøker ofte og passer når de voksne har det travelt og trenger barnevakt. (De bor ca 20 mil unna). Liker å blogge, og plukker opp mange boktips ved å lese andres blogg. Blant anna din. Ha en fin påske!

Kleppanrova,- Ingun Kleppan sa...

Jeg er innom din blogg stadig vekk og det er alltid morsomt å følge med på hva andre leser og syns om diverse bøker. Pleier å legge igjen en kommentar når jeg er innom.
Gleder meg til du skal legge ut litt slektshistorie, ikke fordi jeg er nysgjerrig men av kulturhistorisk interesse. Jeg har jo skrevet mye om dette selv på min blogg og fått kontakt med mange folk som både er i slekt i Norge, Sverige og USA og det er kult. Men også møtt på folk som har vært til god hjelp for å finne ut av hvem den og den personen er og rettet meg om jeg har skrevet feil navn. Jeg skal fortsette på mitt frosjekt til neste år tenker jeg. Nå jobber jeg mot en stor utstilling jeg skal ha til høsten og full jobb så min tid strekker ikke tiden til. Ha en fin påske!

Elida Stangeland sa...

Eg er nesten 30 og leser bloggen din sporadisk. Eg syns det er meget interessant med slektsforskninga di då eg driver litt med det sjølv :-)

Marianne Søiland sa...

Rundet 50 og er blitt laber med alderen ;) Jeg leser alle blogginnleggene dine, men burde vært mye flinkere å kommentere. Et stort potensiale der, kan man si. Jeg driver som du vet ebokhyllami, og er 1.1.2016 blitt selvvalgt arbeidsledig. Nå når ungene er ute av redet (22 og 20) skal det reises mer, leses enda mer, og blogges mer (er planen, sålangt har jeg vært laber, så det kan kun bli bedre). I slutten av april måned er det 5 år siden bloggen min så dagens lys og jeg traff "dere". Du og de andre bokbloggerne er med å berike livet mitt ganske så kraftig. Laber innsats eller ei Ellikken, jeg leser alt du kommer med - når du poster :) En riktig god påske!

Solgunn sa...

Jeg er alltid innom hos deg og leser og siden jeg legger igjen en kommentar i ny og ne så vet du jo det. Men jeg leser hvert eneste innlegg- men kommenterer nok bare på en tiendedel. Jeg har blogget i 8 år nå - og lager ikke så ofte blogginnlegg, kjører mer på med anmeldelser som er publisert i avisa, og dermed blir det mindre besøk både på egen blogg og på andres blogg. Kan gå opp til en uke før jeg er innom egen og andres blogger, og til enkeltes, les Ingalills, store irritasjon, er responsfrekvensen min på et lavmål.........Men blogg er fint! Og din blogg er fin! God påske!

Tine sa...

Jeg er en stor fan av bloggen din. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har ledd så jeg ristet eller nikket gjenkjennende på hodet til noe du skriver. Har savnet deg i det siste, etter slektsgranskning og kulespill fikk meg av tiden din, men jeg får det med meg når du skriver om bøker også. Det er gøy med bokblogger som også skriver om andre ting enn bøker og lesing. Det er kjekt å bli kjent med personen bak bloggen, og jeg leser gjerne om både slekten din og kuletrillingen :) Siden vi har spist frokost sammen i Oslo, og jeg har gjestet tvangslesingen i samme by, tenker jeg at du kjenner meg, men jeg kan jo komme med noen stikkord om meg: Jeg har ennå ikke blitt 50, har tre barn og et barnebarn på 5 måneder. Jobber som vikar i barnehage, blir tvunget ut av lesestolen av skrittelleren som må "mates" hver dag. Ønsker deg en riktig fin påske Ellikken :)

linesbibliotek sa...

Jeg heter Line og jeg er bokshopoholiker. I dag er det én dag siden sist jeg kjøpte en bok. Eller tre bøker, da. Når jeg ikke kjøper bøker, jobber jeg for å tjene penger til bøker, leser bøker, tenker på bøker, snakker om bøker, og det hender seg at jeg skriver om bøker også.

Jeg har vært trofast og begeistret leser av bloggen din siden første gang jeg var innom. Jeg har ledd mye, grått en skvett, og generelt storkost meg med det du skriver. De innleggene jeg husker best er - alle de som handler om bokavhengighet, selvsagt. At du innledet en Erlend Loe-anmeldelse med å si at han skriver bedre bøker enn han spiller petanque. Men aller mest den nydelige anmeldelsen din av Søsteren min på peishylla. Etter fem år er det på tide at noen sier det som det er: En sterkere og finere anmeldelse har ingen skrevet i blogglandia verken før eller senere.

Gratulerer så mye med jubileum! Du går for seks nye år, ja?

Ina sa...

33 år gammel trønder som bor for seg selv og drukner i bøker. Selv har jeg snart blogget om bøker i ti år (i august). Og det er morsomt å følge med på andre bokbloggere samme om man er enig eller ikke:)Det er ikke mer å si om meg for jeg er ikke så interessant:/

Gratulerer med seks års jubileum:)

Lena sa...

35 år gammel sunnmøring med egen blokblogg (Les mye). Jeg følger bloggen din i tykt og tynt, og husker fremdeles det første innlegget jeg leste i bloggen din. Det var om ungdomsboka Jasper Jones, og du skrev så entusiastisk og overbevisende at jeg ble nysgjerrig på hvem du var. Takket være deg og dine omtaler har jeg oppdaget flere av de beste bøkene jeg har lest, noe jeg er evig takknemlig over. Jeg har blogget i sju år i september (tror jeg), men har en skrivesperre som ikke ser ut til å slippe taket - argh! Jeg synes forøvrig slekta di virker veldig interessant, og følger like ivrig med på de innleggene. Skulle ønske jeg visste mer om min egen slekt, men det tror jeg andre får ta seg av - så lenge. Som flere andre, burde jeg være flinkere til å kommentere blogger, men jeg er verdens dårligste på smalltalk, så når jeg ikke har noe bedre å skrive enn "God omtale blabla", så holder jeg like godt kjeft. Gratulerer med jubileum!

Ingalill. sa...

Bokblogger i sin beste alder - og din største fan!

Silje sa...

Gratulerer med jubileum! Jeg har fulgt bloggen din lenge og kan bare føye meg i rekken av ros du har fått over. Bloggen din er en av de jeg stort sett alltid leser og du har en helt særegen stemme. Det er også kjekt at du som jeg skriver om og leser en del ungdomsbøker. Jeg er skolebibliotekar i videregående skole, blogger hos Så rart, har to barn og er 35 år. Jeg har bodd på samme hotell som deg under bokbloggertreffet, skult på deg, men aldri snakket med deg ansikt til ansikt. Håper vi gjør noe med det snart:-)

Groskro sa...

43 år gammel nordmøring som var stor fan av bloggen din tidlig, så oppdaget jeg at du var nordmøring og til og med fra nabobygda, da ble jeg enda støre fan av bloggen din :)

Du skriver så utrolig godt, enten det er triste bøker, gode bøker, lærerike bøker eller hva som helst, du greier å få meg nysgjerrig på boken du anmelder. Og når du skriver så gode referat som du gjør fra Bokbloggertreffet du var på, så blir en sittende å le fra første setning :)

Jeg håper du kommer til å blogge i mange mange år til, jeg kommer til å følge deg om det er bøker eller slekt du skriver om!