11.11.10

Det hjelper å skrive om det

Det er noe i uttrykket: Det hjelper å snakke om det. Det hjelper tydeligvis masse. I går skrev jeg ut min frustrasjon over dørgende kjedelige Atter en konge samtidig som jeg la ut et mer eller mindre engasjert innlegg om To tårn. Og bare for å gjenta meg selv til det kjedsommelige: På 8 dager hadde jeg kjempet meg igjennom mindre imponerende 73 sider. Så hva skjer når jeg tar frem boka på kvelden? Jeg leser meg frem til side 850, er over den magiske grensa (Sjette og siste bok) og woooohooooo, jeg er på riktig vei igjen!! Deilig, deilig, deilig!

Jeg gleder meg SÅ til å begynne å lese andre bøker. Jeg kan nesten ikke vente, med trykk på nesten. - For jeg skal greie det. Jeg skal!

3 kommentarer:

Karin sa...

Hm, jeg er imponert:-) Du kommer helt sikkert gjennom den siste boka også - og tenk da kan du se på trilogien med stolthet og tenke aldri mer.

Forresten, tenk på alternativet. Stopper du her så må du kanskje lese alt på nytt igjen om et par år når du finner ut at du skal prøve den (jeg har feks lest den første delen av Krig og fred fire ganger...).

Håper forøvrig du har en skikkelig godbit liggende som du kan lese når du er ferdig med Ringenes (og herved så har jeg sikkert fått meg noen innbitte RH-fans som fiender, for de mener sikkert at RH er en skikkelig godbit...).

ellikken sa...

Helt sikkert? JA! :D *Stygge ord* det skal bli godt å sette den fra seg i bokhyllen.

Skikkelig godbit vet jeg ikke, men jeg tror neste bok ut blir Fru Marta Oulie av Undset. Jeg er kanskje ikke riktig vel bevart. Leser muligens Vintage Affæren, fordi den høres herlig chic-lit ut, og akkurat det tror jeg at jeg trenger etter dette. Unni Lindell gjør vel sånn ca samme nytte, har ei ulest av henne også. For ikke å glemme Jan Kjærstad-bøker, men det blir vel litt mer tunglest vil jeg tro. Og og og, så skal jeg anmelde Desiland via Aschehoug. Mhm.

Karin sa...

Jeg likte veldig godt Fru Marta Oulie da jeg leste den for ei stund siden (http://karinleser.blogspot.com/2009/04/fra-marta-oulie-av-sigrid-undset.html) .
Vintage affæren høres ikke dum ut egentlig, takk for tipset:-) (Jeg elsker vintage klær, sko og vesker)