27.12.13

Boknisser har vært på ferde!

Lattermilde Ragnhild organiserte før jul en byttegavering for bokbloggere. Sånn cirka eneste mulighet for oss å kapre en bok under juletreet, siden alle våre venner og familiemedlemmer får prestasjonsangst ut av en annen verden bare ved tanken på å vurdere å gi oss bøker i gave.
 
Vel, jeg meldte meg på før jeg fikk summet meg, jublende og euforisk, og greide attpåtil å somle meg til å sende avgårde MIN gave sånn noenlunde i tide. Det er alltids spennende å se om andre greier det samme, og jammen meg dumpet det ned en mer enn spennende hentelapp i god tid. Jeg snikkikket bare en bitteliten gang før jul (nårsantskalsies: Jegpakketoppogpakketnedigjen, menikkesidettilnoen), og pakket glad og fornøyd opp pakken på julaften.
 
All denne herligheten lå i pakken min hemmelige venn sendte til meg:
 
 
Jeg ble så glad så glad! Nydelige bøker, deilig kaffe og snop helt etter mitt hjerte. Attpåtil søte bokmerker og et tettskrevet kort. It totally made my julekveld!
 
... Og siden den gang har jeg googlet meg kvekk ihjel for å finne ut hvem den snille avsenderen er. Det viste seg, med relativt stor sannsynlighet, at den skyldige er Silje fra Så rart. Hun har i alle fall blogget om (Så vakker du er) og (The sky is everywhere). Jeg husker godt omtalen hennes av sistnevnte, da med norsk tittel. Gleder meg virkelig til å lese begge. Tusen hjertelig takk Snille Silje!
 
Nå er det godt mulig en annen Silje sitter litt småstresset i Drammen og lurer på hva i alle dager som har skjedd. Det gjorde jeg også, da nok en pakkelapp havnet i min postkasse, bare en dag før min avreise til mitt eget Winter Wonderland. En noe bekymret mail ble sendt til Ragnhild som kunne bekrefte at det hadde skjedd en liten misforståelse. Jeg skulle altså få intet mindre enn to hemmelige nissevenner! På grunn av naturlige årsaker (jul, altså) har jeg ikke fått gjort det godt igjen, men jeg kan i alle fall si såpass at jeg ble dobbelt så glad :)
 
For makan til bokpakke:

 
Nok et langt julekort, denne gang med de skjønneste nissestreker. Det tok meg sånn cirka null tid å skjønne at denne nissen er Silje fra Siljes skriblerier. Nydelig julepynt, deilig sjokolade og to bøker jeg storgleder meg til å lese. (Saman er ein mindre aleine) har jeg attpåtil ønsket meg lenge. Den andre, (84 Charing Cross Road) visste jeg ikke at jeg ønsket meg før jeg bladde litt i den. Fun fact: Anna Gavalda-boken har handling fra Paris, favorittbyen til Silje. Charing Cross har handling fra London, favorittbyen min. Blir ikke stort bedre enn det!
 
Siljene made my julekveld, oh yes all right! Tusen trillioner takk, fine dere!

7 kommentarer:

Tine sa...

Skal si det ble jul i stuen hos deg. Artig påfunn :)

siljeblomst sa...

Hurra for at du likte gaven, og ja, jeg ble en smule stresset da jeg så på Facebook at du hadde hentet en pakke samme dag som jeg hadde sendt av gårde min!
God jul videre, Eli! Klem

Beathe sa...

For noen flotte bokpakker du har fått:-) Ikke rart det ble jubel i stuen!Kos deg masse med gavene! En fortsatt god jul til deg,Eli :-)

Lattermild sa...

Det var du som trakk vinnerloddet i denne runden av hemmelig nisse, og det ser jo ut til at begge nissene dine treff bra, så da må man vel virkelig snakke om vinnerlykke. Kanskje du skulle levere en lottorekke eller to i tilfelle det er en bølge? ;)

Bjørg, mellom linjene sa...

Heldig med den! Det ser ut som ein veldig fin pakke!

Berit sa...

Hei, nissen min?
Jeg gjør et nytt gjetteforsøk, men det er vel sånn at man har tre forsøk før man blir satt på vann og brød i hundre år??
Spennende, fine gaver da gitt!

Silje sa...

Så bra at du likte pakkene og at du fikk hele to Siljer som hemmelig nisse. Ikke verst! Jeg ble litt stresset da jeg så at en annen hadde kommentert hos deg som din hemmelige nisse, men Ragnhild oppklarte det heldigvis. Jeg er ellers så heldig at jeg fikk bok av både mor, søster og en venninne under juletreet i tillegg til pakken fra min hemmelige nisse. Gleder meg allerede tl neste år;-)