1.5.10

Drømmen om et eget bibliotek


Endte jammen meg opp på loppemarked i dag også. Posesalg på bøker gir meg hjertebank og jeg forsvinner inn i en egen verden. Fire bøker til guttungen og resten til a'mor. Nå skal jeg knaske yougurtrosiner og roe meg ned... :o)
Og nei, vi har strengt tatt ikke plass til bøkene. Men en dag. Eeeeeeeen dag. Eeeeeeeeeeen dag skal vi bli rike slik at vi kan ha ett rom bare til bøker, lenestol og en god leselampe. Jeg gleder meg stort!

11 kommentarer:

Lucky Miss H sa...

Du får satse på å finne en leilighet/hus med walk in closet som du kan gjøre om til Walk in bibliotek :)

Anonym sa...

Forslaget over var jo knakende bra! :)

Men du må fortelle hva du har kjøpt, jeg klarer ikke lese det på bildet og jeg ble akk så nysgjerrig!

ellikken sa...

Hanne: Ja, ikke sant? Har i alle fall flere bøker enn klær og sko :)

Maj: Uhm. Bøker av Robert Wilson og Ian Rankins. Anna Karenina, Rebecca-koden, Sjakalen, Jenny (Undset), en av Kundera, Æ av Solskjær (jmf sportsbok-hylla mi i et tidligere innlegg), Før du sovner av Linn Ullmann... Og Garps Bok selvsagt! Har aldri eid den før, så det var stas :)

Anonym sa...

Høres jo ut som en kjempefangst!

Kasiopeiia sa...

Åh, en real tur på loppemarked - det skal det jammen meg bli til helgen!!

Julie sa...

En dag, når jeg også blir rik, skal jeg også ha et eget bibliotek. Et rom med bokhyller fra gulv til tak, en skikkelig god stol og lampe, og gjerne et vindu med utsikt til den fine, velstelte hagen min (Ja, en dag skal jeg også få grønne fingre.)

En dag! :)

ellikken sa...

Fy søren, Julie, dette blir bra!!! Den dagen _jeg_ blir rik, lover jeg å ansette deg som gartner, under forutsetning om at du har blitt rik før meg.

Tja, hva sier du...? Skal vi begynne med å faktisk levere inn lottokupong og ikke bare tenke på å gjøre det...? ;-)

Julie sa...

Hehehe, ja, det hadde kanskje ikke vært så dumt! Men på den annen side, bestemoren til ei venninne av meg vant 75 000 kr i lotto da hun var noe sånt som 80-85 år - og hun hadde spilt lotto hver eneste uke i hele sitt voksne liv. Jeg tror at hvis man legger sammen de pengene hun har brukt på lottokuponger og sammenligner med gevinsten hun fikk utbetalt, vil man bli litt deppa. :P

Når det gjelder de grønne fingrene har jeg desverre tatt livet av ei potterose, men plastblomstene fra IKEA har holdt seg fine. Så dette går fremover!

ellikken sa...

Hvis det er noen trøst: Jeg vannet en orkide i et halvt år og jublet over at jeg endelig klarte å holde liv i en blomst... helt til den dagen min håp brast i tusen biter. Det var den dagen jeg oppdaget at orkideen var av plast.

Vi putter lotto-planene i skuffa og låser den igjen. Fra nå av satser vi heller på plastblomstproduksjon.

Egne biblioteker, here we come!

Chalten sa...

Posesalg har jeg aldri vært på. Men det er mange flotte kampanjer og tilbud her i London. Drømmer også om bibliotek.

Julie sa...

Hahaha, nå lo jeg godt! Er nok like greit at vi holder oss til plastplanter, ja. :)