27.4.10

Bokbloggturneen

For litt siden ble jeg gjort oppmerksom på et nytt prosjekt i regi forlaget Cappelen Damm. Prosjektet går ut på å distribuere bøker til interesserte, hvorav leserne får i oppdrag å blogge hver sin anmeldelse av boken. Genialt for bloggere som får gratis bok og en flott mulighet til å lese noe som ikke ”alle andre” har lest før. Genialt for forlagene som får en helt ny og orginal måte å reklamere på, uten andre utgifter enn drift av hjemmeside og donasjoner av et fåtalls bøker. Etter hva jeg kan se, en ren og skjær vinn/vinn situasjon.

Nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Les selv inne på bokbloggturneen.com eller titt innom prosjektets side på Facebook.

For meg personlig kan jeg ikke si annet enn at dette er helt fantastisk! Tenk, å kunne motta gratis bok, lese, skrive og nerde foran datamaskinen. Kan livet bli stort bedre? Nei, nettopp!

Nå er jeg endelig i gang med min første bokblogg-bok, og den er helt annerledes enn bøker jeg pleier å lese. Det er en udelt positiv ting i mine øyne. Jeg har bare godt av å tvinges til å nullstille meg, tenke annerledes og utvide mine horisonter.

Om forsvinnende få dager er det min tur til å publisere en anmeldelse. Denne skal handle om boken Merket av PC og Kristin Cast. Boken er en ungdomsroman om vampyrer, og jeg merker til min store forfjamselse at jeg faktisk liker boken.

More to come. Stay tuned ’till Thursday, peeps!

6 kommentarer:

Anita Steigre sa...

Spennende! Jeg kjenner en som er med på samme. Artig å se om dere liker samme bøker - og hva dere skriver om dem :-) Tvi-tvi! Og god fornøyelse.

ellikken sa...

Oi! Leser h*n samme bok som meg? Har blitt trekt ut til en annen bok også som skal anmeldes om få uker. En ungdomsroman om ei hestejente... For å si det sånn, jeg red på kyr og ikke hester som barn. Uansett, jeg tar utfordringen om å nullstille meg på strak arm! Dette er moro :)

Anonym sa...

Vampyrer? Litt skeptisk... ;)

ellikken sa...

Blir du mindre skeptisk om jeg forteller at det attpåtil er high school-vampyrer...?

Anonym sa...

Neh....

Lucky Miss H sa...

Positivt at du slenger deg med på dette! Det er alt jeg har å si, egentlig, for jeg liker når folk går utenfor sin egen "komfortsone" og tar imot utfordringer :)